Gece
Gündüz

2019 Yılının İlk Çeyreğinde Çıkacak En Heyecan Verici Oyun

14 February 2019
yazdı
1 dakikalık okuma

İlk olarak karşımıza 2017 E3 fuarında BioWare firması tarafından karşımıza çıkan Anthem EA’in paylaşımlı açık dünya diye tabir ettiği aksiyon,macera türünde TPS bir Destiny esintisi.

Oyun ne kadar TPS türü ile öne çıksa da içinde RPG ögelerini taşıyan bir oyun. Anthem’in grafiklerinde ise en çok bizi hayran bırakan ışıklandırma ve gölgelemenin muazzam bir kalitede olması  yayınlanan oynanış videosunda bunu görmek mümkün. Oynanış kısmında Javelin diye tabir ettiğimiz giydiğimiz zırhlar biraz Iron Man havası katıyor karakterlerimize. Ayrıca oyunda Mortar diye bir silah geliştirme seviyesi bulunuyor. Hikayeyi tek başımıza bitirebilmemizin yanı sıra co-op şekilde en fazla 4 kişilik bir arkadaş grubuyla da bitirebiliyoruz. EA Games’in online oyun politikası umarım Anthem’in hikaye kısmını zayıflatmaz ve online kısmında P2W ögeleri yer almaz. Hikaye kısmında BioWare eski genel müdürü Aaryn Flynn,”Hikayede, siz insanlığın bir parçasısınız ve uzak bir gezegende insanlığı kurtaran Freelancers isimli bir grubun üyesisiniz.” demişti.

Oyunda bizi 4 farklı sınıf karşılıyor.

Ranger: Zırhı oldukça standart düzeyde daha çok oyunu öğrenmeye yönelik olsa da BioWare silah gücünün çok can yakıcı olduğunu ve her koşulda işe yarayacağını söyledi.

Colossus: Yüksek Mortar silah seviyesinde muazzam hasar çıkarabilen, temel görevi takımını korumak olan muhteşem bir tank gibi duruyor.

Storm: Element saldırıları üzerine kurulu olan bu sınıf, düşük zırh dezavantajına karşılık olarak ağır hasar ve DeBuff özelliklleri sunuyor bize. Mekanik bir wizard havası taşıyor.

Interceptor: BioWare firmasının göz bebeği  Suikastcisi. Güçlü yakın dövüş silahları kullanan bu karakter ile  kimseye karışmadan sessizce ilerleyebileceğimiz bir karakter.

ANTHEM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 3570 ya d AMD FX-6350
  • RAM: 8GB
  • Grafik Kartı: Nvidia GTX 970 ya da AMD R9 390

Bu gereksinimler kesin olmamakla birlikte her an değişebileceği açıklandı. Anthem şu anda beta durumunda oynanabilir bir şekilde BioWare firması tarafından 22 Şubat 2019’da tamamen çıkış yapacağını duyurdu. PC PS4 Xbox One platformlarında bizlerle buluşacak.

 

 

Yorum Yap

Your email address will not be published.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR