Gece
Gündüz

2019’un En İyi 5 Yaz Festivali

17 July 2019
2 dk'lık okuma

Tomorrowland, Ultra Music Fest, Creamfields, Electric Love Fest gibi adından söz ettiren dünyaca ünlü festivallere iç çekerek baktığımız yılların ardından artık ülkemizde yeni içeriklere sahip, özgün ve bir o kadar da keyifli festivaller organize edilmeye başlandı. Bunun dışında her sene düzenlenen bazı festivaller de bu yaz Türkiye’de ilk defa düzenlenecek. 2019 yılının yaklaşmakta olan en keyifli festivallerini sizler için derledim, gelin birlikte inceleyelim.

1- Hip Hop Summer Fest 2019 (16-17-18 Ağustos 2019)

Hip hop severler için bir ilk bu sene gerçekleşecek. İlk kamp kurulabilen Hip-Hop festivali 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Cunda Adası’nda gerçekleşecek.

Festivalin giriş ücretleri günlük 50 tl, kombine 90 tl, kombine ve kamp 120 tl.

Sahne alacak isimler ise şöyle:

Ayben, Anıl Piyancı, İstanbul Trip, Allame, Hayki, Sansar Salvo, Sanışer, Sokrat ST, Kurşun, Da Poet, Dj Funky C.

 

Ayrıntılı bilgi için:

https://festivall.com.tr/festival/2783/hip-hop-summer-fest/

 

2-Chill-Out Festival (19-20 Temmuz 2019)

Popüler müzik tarzlarından birisi olan Chill-Out, son yıllarda yavaş temposunun melodik tınılarıyla yurtdışında popülerliğini yükseltmekte. Ülkemizde de son yıllarda kendine seçkin bir takipçi kitlesi edinen Chill-Out, Chill-Out Fest ile Bodrum’da Xuma Village’ın ev sahipliğinde 19-20 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinlikte sahne alacak isimler ise şöyle:

19 Temmuz

Alba, Martha van Straaten, Cem Tunalı, Lazare Hoche, BLOND:ISH, Robag Wruhme

20 Temmuz

N’to, Christian Löffler, Salomé, Ömür, Fatoumata, Kermesse, cantanca, Kerala Dust

 

Ayrıntılı bilgi:

http://www.chilloutfest.com/index.php/bodrum-2019/

 

 

3-Bodrum Caz Festivali (01-09 Eylül 2019)

Caz müzik severlerin her sene buluştuğu Bodrum Caz Festivali bu yıl 1 Eylül-9 Eylül tarihleri arasında Antik Tiyatro Evleri’nee sevenleriyle buluşacak. Bodrum Caz Festivali’nin henüz açıklanmamış programından haberdar olmak için aşağıda link’ten takipte kalabilirsiniz.

 

http://www.bodrumcazfest.org/

 

4-BIG BURN ISTANBUL (26-27-28 Temmuz 2019)

Son yıllarda adını sıkça duyuran Big Burn Fest bu yıl elektronik müzik sevenlerle İstanbul Şile’de buluşacak. Birçok usta isimle, yeni nesil konaklama anlayışıyla ve kaliteli hizmetiyle etkinliğe günler kala biletleri tükenen etkinlik 3 gün boyunca müzik severlere unutulmaz anlar yaşatacak.
Etkinlikte sahne alacak isimler:

ADIEL, ANTIGONE, BE SVENDSEN, BEHROUZ NAZARİ, CARLITA, CLAPTONE, MATTHEW DEKAY, MONOLOC, FRANCESCA LOMBARDO, JOACHIM PASTOR, LEN FAKI, DAMIAN LAZARUS, DAVID MAYER, DUBFIRE, GUY GERBER

Ayrıntılı bilgi:

http://www.bigburn.istanbul/

5- Diynamic Festival İstanbul (03-04 Ağustos 2019)

Şeyma Subaşı’nın bekarlığa veda partisini ve dansını hepimiz az çok hatırlıyoruz. O gün Şeyma Subaşı’nın kendini ritmine kaptırdığı melodilerin ait olduğu isim ise Deep-House müzikte ustalaşmış dünyaca ünlü Dj Mladen Solomun. Kendisinin kurup yönettiği Diynamic Festival bu yıl birçok dünya kentinden sonra tekrar İstanbul’a gelecek. Elektronik müzik severlere harika anlar yaşatacak festival birçok dj ve müzisyenle Milyon Beach Kilyos’ta 3 Ağustos tarihinde eğlenceye start verecek.
Sahne alacak isimler:
Solomun, Adriatique, Kollwktiv Turmstrasse, Boys Noize, Adana Twins, Magdalena, Moscoman, Magit Cacoon, Musumeci, Undercatt, Innellea
Ayrıntılı bilgi:

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR