Gece
Gündüz

2019 Bahar Sokak Modası

12 March 2019
yazdı
1 dakikalık okuma

Mart ayının gelmesiyle birlikte bahar çanları şıngır şıngır çalıyor, vitrinler baharın coşkusuyla değişiyor. Peki 2019 yılının baharında moda bizim için neler sunuyor?

Sezonun Rengi: SARI!

2018’in güçlü, yoğun renk paletinden 2019’a tek renk kaldı: sarı. Bu sezon hiç de mütevazı olmayan, güneşin tüm ışıltısını en güçlü haliyle taşıyan capcanlı sarı ile dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun. Sarı, hiç bu kadar parlak olmamıştı!

Karmakarışık Desenler

 Çiçek, etnik, grafik, kolaj, dijital, puan… Bu sezon desenler birbirine girmiş durumda! Göz yorucu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Tasarımcıların podyuma taşıdığı moda ise sadece şunu düşünüyor: “Kafaları karışmış desenlerin arasında cümbüşlü bir bahar stili.” Siz de bu sezon kafası karışık desenlerin iç içe olduğu parçaların içerisinde baharın coşkusunu ve enerjisini dışınıza yansıtabilirsiniz. 

Salaş Rahatlığın İmzası: Kargo Pantolonlar

Pantolon modasında feminenliğin zirve yaptığı sıralar tedavülden kalkmış, ortalarda gözükmez olmuştu kargo pantolonlar. Neyse ki göz kamaştırıcı bir dönüş yaptılar, bizce iyi de oldu! Maskülen duruşunun yanında oldukça rahat ve salaş olan bu pantolonlar 2019’un bahar sokak modasında raflarımızda tekrar hak ettikleri yeri alıyor. Kim demiş kargo pantolonlarla seksi gözükülmez diye? İster sneakerlarınız ister dolgu topuklularınızla kombinleyebileceğiniz bu muhteşem parçalar salaş rahatlığın seksi bir imzası niteliğinde… 

Aksesuarlarla Süslü mü Süslü Bahar

Geçtiğimiz yılın klasik çizgileri, sadeyi savunan duruşunun aksine 2019 bize oldukça süslü bir sezon sunuyor. Giysilerin maskülenliği savunan tavrına son derece feminen bir dokunuş yapan aksesuarlarınızı çıkartın sakladığınız kutulardan. Takıp takıştırın bu sezon şapkasız, kolyesiz gezeni kovuyorlarmış:)

Sokakta Gençlik Fırtınası: Denimler

Hiçbir üniforma bu kadar havalı olamaz! Sokağın en rahat, en genç duruşlu üniforması olan denimler bu sezon yıkanmış, yıpranmış ve yine çok havalı. İster maskülen ister feminen duruşuyla kullanın ama bu sezon mavinin sezonu olacak, sokaklar gençlik fırtınasının estiği podyum olacak! Hazır mısınız bu fırtınaya kapılmaya? 

 

 

Melike Kongu

Ege Üniversitesinde reklamcılık okuyorum. Edebiyat ve 17 yıldır uğraşmakta olduğum dövüş sanatları en büyük aşkım. Boş vakitlerimi yazmakta olduğum Cehennem Çiçeği adlı kitapla ve yabancı dil öğrenmekle geçiriyorum. İyi derecede İngilizce biliyorum.

Yorum Yap

Your email address will not be published.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR